Aula oberta d’escriptura creativa

TALLERS_220x60

L’Aula Oberta d’Escriptura Creativa és un projecte organitzat pel Servei d’Informació i Dinamització d’Estudiants (Sedi), amb la col·laboració de les aules de Lectura i Escriptura, de Teatre, de Poesia i de Cinema del Vicerectorat de Cultura i Igualtat, i amb la de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació.

Aquesta proposta es troba emmarcada a l’Espai de Formació  La Nau dels Estudiants i les Estudiantes, que té com a finalitat principal generar un espai de formació i recursos per a les estudiantes i els estudiants.

L’Aula Oberta d’Escriptura Creativa ofereix un conjunt de tallers destinats a formar-se i adquirir habilitat per a afrontar la creació literària en castellà i valencià en els gèneres de la narrativa, el teatre, la poesia, el guió de curtmetratge i el guió de còmic.

El desenvolupament dels tallers és eminentment pràctic. Amb una durada de 20 hores es preten dinamitzar i motivar la vessant creativa dels participants, tot i adquirint, sota la supervisió dels docents, tècniques i nous coneixements envers la creació literària.

Aquests tallers tenen reconeixement acadèmic d’1 ECTS.

Consulteu els tallers oferts, instruccions de matrícula i taxes al blog de La Nau dels Estudiants i les Estudiantes Espai de Formació.

_ML08640Fernando Delgado al Taller Narrativa breu en castellà