art públic/universitat pública

Una societat en constant transformació requereix d’agents actius, capaços d’analitzar en temps real els efectes creuats entre els moviments de la societat i les seves expressions culturals.

A través d’Art Públic / Universitat Pública, la Delegació per a Estudiants de la UV, mitjançant del Servei d’Informació i Dinamització d’Estudiants de la UV- SeDi, s’apropa a la ciutadania amb la Mostra Art Públic/ Universitat Pública i el programa Parlem d’Art.

Amb la Mostra art públic/universitat pública , que compta amb la col·laboració del vicerectorat de Cultura i Igualtat i està comissariada per Alba Braza, la Universitat de València pretén dinamitzar els espais públics dels seus campus i transformar l’entorn universitari en un lloc d’intervenció artística obert a la societat, interpretant també internet com un espai públic en un context d’interacció.

D’altra banda, amb Parlem d’Art, estudiants i estudiantes de la Universitat de València prenen la paraula, implicant-se en el desenvolupament d’activitats relacionades amb la seua pròpia formació obertes a la ciutadania (conferències, taules rodones, etc). Una experiència de proximitat, qüestionament i intercanvi d’idees.